Over ons, geld en leningen

Over ons, geld en leningen

Amstelgeldlening is een onderdeel van Amstelgeld & Assurantiën. Amstelgeldlening is een financiële dienstverlener met jarenlange ervaring en specialisatie op het gebied van leningen. Wij hebben als doelstelling mensen te helpen aan een zo gunstig mogelijke financiering voor een auto, verbouwing of ander doel. Wij vergelijken en analyseren verschillende aanbieders van leningen. Hiermee verschaffen wij u informatie en geven, op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften, een passend advies. Voor deze service betaalt u geen kosten! Wij geven u een leenadvies, wanneer u dit advies opvolgt ontvangen wij een vergoeding van de desbetreffende instantie. U profiteert dus van kosteloos advies, passend bij uw behoeften, met de laagste rente! Op deze website kunt u informatie vinden over de verschillende vormen van lenen en verschillende leendoelen. Daarnaast kunt u advies aanvragen zodat wij contact met u op kunnen nemen over een voor u geschikte lening.

Amstelgeldlening

Amstelgeldlening, de leenspecialist.

Wat is geld

Geld is een internationaal geaccepteerd ruilmiddel voor goederen en diensten. Veel landen hebben hun eigen valuta en de waarde van deze verschillende valuta onderling is erg verschillend. Geld is er in de vormen chartaal en giraal geld. Chartaal geld is tastbaar en bestaat uit bankbiljetten en munten. Giraal geld is niet tastbaar en bestaat uit het virtuele geld op rekeningen.

Wat is een geldlening

Een geldlening is geld wat niet van u is en wat u binnen een afgesproken looptijd weer teruggeeft aan de persoon of instantie waar u het van geleend heeft. Een geldlening is dus feitelijk een dienst. Voor diensten betaalt u meestal, zo ook voor een geldlening. Doorgaans betaalt u rente over het geleende geld. Dit is een percentage van het geleende geldbedrag dat u betaalt voor de dienst. Meestal zijn de totale kosten voor deze dienst lager als de looptijd van de lening ook lager is. In andere woorden, hoe sneller u de geldlening terugbetaalt, hoe minder kosten u voor de dienst betaalt.

Waarom geld lenen

Iemand leent geld om een achterliggend leendoel te verwezenlijken. Deze leendoelen kunnen sterk uiteenlopen. Iemand kan geld lenen uit eigen keuze voor bijvoorbeeld het kopen van een auto. Of iemand kan lenen omdat zij niet over financiële middelen beschikken voor bijvoorbeeld een medische ingreep. Geld lenen kan zowel een noodzaak als een eigen keuze zijn. Bij voldoende financieel vermogen zou een persoon niet vanuit noodzaak hoeven te lenen. De meeste Nederlanders zijn vaak niet financieel vitaal genoeg voor bijvoorbeeld het kopen van een huis. Feitelijk hebben de meeste mensen dus minimaal één lening.

Waarom lenen banken geld uit

Banken verdienen hun geld door middel van rente te incasseren op haar uitstaande leningen. Door leningen af te sluiten verdient de bank dus haar boterham. Dit kunnen zij doen aan particulieren, bedrijven, overheden of aan andere banken.

Geld lenen met een lage rente

Lenen met een zo laag mogelijke rente is het gunstigst voor een persoon die geld leent. Rentes zijn continu in beweging. Het kan dan ook lonend zijn om rentes op de markt in de gaten te houden en eventueel de lening over te sluiten naar een andere kredietverstrekker met een lagere rente. Dit is een klus die veel van uw tijd kost en erg lastig kan zijn. Amstelgeldlening is expert op dit gebied en kan dit voor u doen. Amstelgeldlening is zowel specialist op het gebied van nieuwe leningen afsluiten als het oversluiten van bestaande leningen. Wij dragen er zorg voor dat u niet te veel betaalt, en bespaart op uw rentekosten!

Als u leent, leen dan bewust!

Wanneer u besluit te lenen doe dit dan bewust. Bewust kiezen voor een lening betekent dat u zichzelf goed laat adviseren en bekijkt welke bank of financierder u de gunstigste rente, voorwaarden en service biedt. Dit verschilt nogal. Laat u goed adviseren door onafhankelijke professionals en kom niet voor verrassingen te staan.

U kunt een lening online berekenen door te klikken op onderstaande knop of u kunt ons bereiken via telefoonnummer: 033-4610007

» Online berekenen

Voor meer informatie over lenen kunt u ook eens de websites van het Nibud of de AFM bezoeken.