Saneren

Saneren is het terugdringen van uw financiële uitgaven. Deze behoefte kan vrijwillig ontstaan of verplicht zijn gesteld. Openstaande geldleningen kunnen geschikt zijn om op te besparen.

saneren

Saneren met Amstelgeldlening

Saneren op uw geldleningen kan op meerdere manieren en is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Zo kan het zijn dat u meerdere leningen heeft openstaan. Deze leningen zijn vaak afgesloten bij aankopen door gespreid te betalen. Het is mogelijk om deze leningen dan te laten samenvoegen tot één lening. In dit geval sluit u één lening af en lost u uw openstaande leningen hiermee af. Vervolgens hoeft u alleen nog rente te betalen over deze ene lening. Vaak zijn de kosten hiervoor aanzienlijk lager dan wanneer u meerdere kleine leningen heeft.

Oversluiten met Amstelgeldlening

Een andere manier om te besparen op uw kosten kan zijn om uw lening over te sluiten. Indien u al een lopende lening heeft kunnen wij voor u uitzoeken of deze lening nog wel de juiste keuze is. Op basis van uw persoonlijke situatie gaan wij uw huidige lening vergelijken met voorwaarden en actuele rentepercentages van leningen bij meerdere kredietverstrekkers. Deze vergelijking levert u altijd wat op. Het kan zijn dat blijkt dat u goed zit, u kunt dan met een gerust hart verder. Maar vaak blijkt dat de lening goedkoper kan doordat het rentepercentage lager kan. In dit geval kunnen wij de lening voor u oversluiten. Uw lening wordt dan ondergebracht bij een andere kredietverstrekker. Dit kan u op jaarbasis honderden euro’s besparen!

Klik op onderstaande knop om uw lening online te berekenen. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 033-4610007 en vraag direct een vrijblijvend leenadvies aan!

» Online berekenen