Extra bestedingsruimte

Heeft u extra bestedingsruimte nodig? Vaak is dit een wens wanneer men over het algemeen wel rond komt, maar in sommige periodes graag over extra bestedingsruimte zou beschikken omdat bepaalde kosten tijdelijk hoger zijn. Een geschikte leenvorm om over extra bestedingsruimte te beschikken is een doorlopend krediet.

extra bestedingsruimte

Het kan ook voorkomen dat iemand door openstaande schulden een beperkte bestedingsruimte heeft. In dit geval kan het lonen om openstaande schulden te saneren door ze om te zetten in één lening met in totaal lagere maandlasten. Ook kan het oversluiten van een al lopende geldlening kosten besparen. Ook hierover adviseren wij u graag.

Laat ons een geschikte lening voor u vinden. Wij vergelijken op basis van uw behoeften leningen van verschillende kredietverstrekkers met elkaar. Op deze manier kunnen wij u een lening adviseren met de meest gunstige voorwaarden en laagst mogelijke rente! Neem contact met ons op via telefoonnummer 033-4610007 of vraag direct een vrijblijvend leenadvies aan!

» Online berekenen