Extra bestedingsruimte

Heeft u extra bestedingsruimte nodig? Vaak is dit een wens wanneer men over het algemeen wel rond komt, maar in sommige periodes graag over extra bestedingsruimte zou beschikken omdat bepaalde kosten tijdelijk hoger zijn. Een geschikte leenvorm om over extra bestedingsruimte te beschikken is een doorlopend krediet.

extra bestedingsruimte

Lening saneren of oversluiten voor extra bestedingsruimte

Het kan ook voorkomen dat iemand door openstaande schulden een beperkte bestedingsruimte heeft. In dit geval kan het lonen om openstaande schulden te saneren door ze om te zetten in één lening met in totaal lagere maandlasten. Ook kan het oversluiten van een al lopende geldlening kosten besparen. Wij adviseren u hier graag over.

Lening voor extra bestedingsruimte bij Amstelgeldlening

Het kan ook voorkomen dat u nog geen lening heeft maar wel tijdelijk extra bestedingsruimte nodig heeft. In dit geval kunt u een nieuwe lening overwegen. Bij Amstelgeldlening vinden wij verantwoord lenen belangrijk. Laat ons  daarom een geschikte lening voor u vinden. Wij vergelijken op basis van uw behoeften leningen van verschillende kredietverstrekkers met elkaar. Op deze manier kunnen wij u een lening adviseren met de meest gunstige voorwaarden en laagst mogelijke rente!

Klik op onderstaande button om uw lening voor extra bestedingsruimte online te berekenen. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 033-4610007 en vraag direct een vrijblijvend leenadvies aan!

» Online berekenen