Woonhuislening

Een woonhuislening is een lening voor eigenaren van een eigen huis. Deze lening wordt vaak gebruikt voor het doen van een verbouwing of voor de aanleg van een tuin en is vaak voordeliger dan een hypotheek. Een huiseigenaar komt namelijk in aanmerking voor extra aantrekkelijke rente. Daarnaast is de rente, bij een verbetering van de eigen woning, fiscaal aftrekbaar. Bij een woonhuislening betaalt u geen notaris- en taxatiekosten.

woonhuislening

Kenmerken van een woonhuislening:

  • Extra aantrekkelijke rente
  • Rente kan fiscaal aftrekbaar zijn
  • Vaak goedkoper en makkelijker dan een hypotheek

Wanneer u leent voor een verbouwing van minder dan € 50.000,- is een woonhuislening waarschijnlijk geschikter dan een hypotheek. Heeft u een eigen woning en wilt u wat extra geld achter de hand hebben? Dan is een Huiseigenaar Doorlopend Krediet wellicht een mogelijkheid. U leent als huiseigenaar dan tegen een extra aantrekkelijke rente. Heeft u geld nodig voor een grote aankoop? Dan is een persoonlijke woonhuislening een geschikte lening.

  • Een duidelijke lening: u krijgt het bedrag in één keer
  • Een overzichtelijke lening: u betaalt een vaste rente en een vast maandbedrag
  • Een verantwoorde lening: aan het einde van de looptijd heeft u de lening afgelost

Wij kunnen u adviseren bij het vinden van een geschikte, passende en verantwoorde lening. U kunt uw woonhuislening eenvoudig berekenen door op onderstaande knop te klikken. U kunt ook een persoonlijk advies aanvragen door ons te bellen op telefoonnummer: : 033-4610007

» Online berekenen