Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een leenvorm waarbij u in één keer een overeengekomen bedrag ontvangt. U betaalt vervolgens maandelijks een vast bedrag, bestaande uit aflossing en rente, gedurende een van tevoren overeengekomen periode. Dit type lening is uitermate geschikt voor het doen van een grote aankoop zoals bijvoorbeeld een auto of het financieren van een verbouwing.

Persoonlijke lening

Persoonlijke lening, Een duidelijke en overzichtelijke lening:

  • Ontvang het bedrag in één keer op uw rekening.
  • Betaal een vaste rente en een vast maandbedrag.
  • Weet de exacte looptijd van de lening, tevens is het mogelijk boetevrij extra af te lossen.

Met deze leenvorm is het mogelijk om € 5.000 tot € 75.000 te lenen. Wanneer u elke maand het afgesproken bedrag aflost is aan het einde van de looptijd uw lening helemaal afgelost. Daarnaast is het mogelijk om maandelijks meer af te lossen.
Bij een persoonlijke lening kan rente fiscaal aftrekbaar zijn. Het is voor een persoonlijke lening niet noodzakelijk om naar een notaris te gaan of om een taxatierapport aan te leveren.

Wij kunnen u adviseren bij het vinden van een geschikte, passende en verantwoorde persoonlijke lening. U kunt uw lening eenvoudig berekenen door op onderstaande knop te klikken. Of u kunt een persoonlijk advies aanvragen door ons te bellen op telefoonnummer: 033-4610007

» Online berekenen