Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een vorm van lenen waarbij u een geldbedrag kunt opnemen en aflossen wanneer u dit uitkomt. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Dit type lening is uitermate geschikt wanneer u niet precies weet hoeveel u wenst te lenen zoals bijvoorbeeld voor een verbouwing. Of als vangnet voor onvoorziene kosten. Over het algemeen is de rente van een doorlopend krediet lager dan die van andere leenvormen.

Doorlopend krediet

Doorlopend krediet: Een flexibele en voordelige vorm van lenen:

  • Bepaal zelf hoeveel geld u opneemt en extra aflost
  • Huiseigenaren lenen tegen een aantrekkelijk tarief
  • Mogelijkheid tot kosteloos extra aflossen
  • Variabele rente over uw opgenomen krediet

Met een doorlopend krediet kunt u tot een bedrag van € 75.000 lenen. U bepaalt zelf of u het hele bedrag ineens opneemt of een gedeelte. U boekt het geld dat u nodig heeft gemakkelijk over naar uw eigen rekening. Wanneer u geen gebruik maakt van het krediet betaalt u ook geen rente. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag.

Wij kunnen u adviseren bij het vinden van een geschikte, passende en verantwoorde lening. U kunt uw doorlopend krediet eenvoudig berekenen door op onderstaande knop te klikken. Of u kunt een persoonlijk advies aanvragen door ons te bellen op telefoonnummer: 033-4610007

» Online berekenen