Geld lenen

Geld lenen kan in veel verschillende vormen. Wij verstrekken informatie en geven advies bij het vinden van een passend leenproduct dat voldoet aan uw specifieke wensen en behoeften. Op onze website kunt u veel informatie vinden over verschillende leenvormen.

Geld lenen

Wij adviseren in de volgende vormen van geld lenen.

Doorlopend krediet:
Een doorlopend krediet is een vorm van lenen waarbij u een geldbedrag kunt opnemen en aflossen wanneer u dit uitkomt. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Dit type lening is uitermate geschikt wanneer u niet precies weet wat voor bedrag u nodig heeft aan lening, zoals bijvoorbeeld bij een verbouwing.

Groene lening:
Een groene lening is een lening met als doel duurzame verbeteringen aan uw woning toe te brengen. Groene investeringen verhogen de waarde van uw woning en zijn fiscaal aftrekbaar.

Persoonlijke lening:
Bij een persoonlijke lening ontvangt u in één keer een som geld. Vervolgens betaalt u aflossing en rente tot de lening volledig is afgelost.

Restschuldlening:
Een restschuldlening is een vorm van lenen die als doel heeft een tekort, dat ontstaan is na de verkoop van uw woning, in te lossen. Dit kan ontstaan wanneer u uw woning heeft verkocht voor een lager bedrag dan de waarde van uw hypotheek.

Rood staan lening:
Een rood staan lening is geschikt om roodstand op uw betaalrekening in te lossen. Een rood staan lening heeft een veel lagere rente dan roodstand op uw betaalrekening en biedt de mogelijkheid om weer een positief saldo op de betaalrekening te realiseren.

Woonhuislening:
Een woonhuislening is een lening voor eigenaren van een eigen huis. Deze lening wordt vaak gebruikt voor het doen van een verbouwing of het aanleggen van een tuin en is vaak voordeliger dan een hypotheek.

Wij kunnen u adviseren bij het vinden van een geschikte, passende en verantwoorde lening. U kunt een lening online berekenen via onderstaande knop. Of u kunt persoonlijk advies aanvragen door ons te bellen op telefoonnummer: 033-4610007.

» Online berekenen!